Som bruker av selectadna.no nettstedet, samtykker du til vår bruk av: url som beskrevet i vår 'cookie policy'

Sporbare væske

SelectaDNA`s sporbare væsker inneholder UV spor og en unik DNA-kode, samt tusenvis av microdots i enkelte produkter, så det kan lett oppdages av politiet og spores tilbake til sin rettmessige eier, og samtidig forsyne politiet med nødvendige bevis til å dømme den skyldige .

SelectaDNA tilbyr en rekke spor flytende løsninger; inkludert spray, gelè og fett. Det kan brukes til å merke verdifulle eiendeler i hjemmene eller virksomheter, samt merking av kobber, kabel og andre metaller.

Med vårt merke kit for eiendeler som inneholder en kombinasjon av en unik DNA-kode, microdots og tilgang til vår globale database, hjelper vi politiet med å umiddelbart identifisere eiendelen som er stjålet, finne ut hvem eiendelen tilhører. Metoden fungerer som bevis.

Vårt gelè produkt gjør at politiet kan samle spor av DNA fra hud, hår og klær fra lovbrytere og sende de til rettsmedisinsk analyse. Usynlig og ufarlig, kan løsningen finnes på den kriminelle i mange uker, ved å feste seg til fibrene og i huden. Dette gjør at Politiet kan knytte en kriminell til en bestemt forbrytelse.

Den største fordelen med å bruke en SelectaDNA`s sporbare væske er frykten det bringer. Kriminelle vet effektiviteten av våre produkter og de holder seg borte. Denne effekten har redusert innbrudd med opptil 83% i områder der SelectaDNA produkter har blitt benyttet.


SelectaDNA er anbefalt av Association of Chief Police Officers ("ACPO") under Secured by Design Scheme.

 

Relaterte produkter

Home kit-50 merkinger

Home kit-50 merkinger

SelectaDNA merke kit med opptil 50 merkinger er designet for hjem, hytte og for små bedrifter. DNA væsken kan påføres de fleste typer materiale og eiendeler.

SelectaDNA Innbrudd og ransspray-komplett pakke

SelectaDNA Innbrudd og ransspray-komplett pakke

SelectaDNA innbrudd og ransspray er den optimale løsningen for å hindre kriminelle i begå innbrudd eller ran. Kan benyttes bl.a. i banker, bensinstasjoner, kiosker, gullsmeder, urmakere etc.

SelectaDNA trace Spray Aerosol (150ml)

SelectaDNA trace Spray Aerosol (150ml)

150ml spray flaske med SelectaDNA væske til bruk på kabler, kobber, bly, andre metaller, stillaser, maskiner, båter, båtmotorer, og mye mer. Ekstremt slitesterk og tåler all slags vær og forhold. Flasken inneholder 30 000 mikrodots og en væske med UV spor som gjør at kabel og annet kan spores tilbake ved hjelp av UV lys og mikroskop.