SelectaDNA nærings Kit-100 merkinger

DNA merking av eiendeler og eiendom. Egnet for små og mellomstore bedrifter, skoler, kommuner, institusjoner m.fl. Merker og beskytter minimum 100 eiendeler.

Merke: SelectaDNA

Tilgjengelighet:

SKU: 50698

For et tilbud eller for å diskutere behov: +46 10 209 05 20 eller [email protected]

Du tenker kanskje ikke alltid på bedriftens verdi gjenstander - men du kan være sikker på at det gjør tyvene.
Uten å ha merket dine verdigjenstander som projektorer, nettbrett, skrivere, datamaskiner, laptop, mobil telefoner, verktøy, og annet verdifullt utstyr med forebyggende tyveri utstyr, er dette utstyret ekstremt verdifullt for kriminelle. Men når du merker eiendelene dine med SelectaDNA, blir de nesten verdiløs for de kriminelle - å redusere sjansene for tyveri øker dramatisk.

Vår minste nærings pakke lar deg merke minst 100 av dine mest verdifulle eiendeler med en løsning bestående av en unik DNA-kode og microdots som kun er synlig under UV-lys. Denne kombinasjonen identifiserer umiddelbart eiendommen som tilhører din bedrift eller institusjon, noe som gjør videresalg på det svarte markedet nesten umulig. Videre knyttes kriminelle direkte til deres lokasjon- Dette gjør at dine eiendeler ikke på langt nær er så attraktive for tyver som de kunne ha vært. Ved å sette opp advarsel skilt, plakater og klistremerker som følger med i pakken, vet tyvene å holde seg unna.

Produktinformasjon
Prisen på denne pakken er en engangskostnad. Det er ingen årlige abonnents kostnader forbundet med SelectaDNA. SelectaDNA nærings pakke med 100 merkinger er utviklet for små og mellomstore bedrifter, skoler, kommuner, institusjoner m.fl.
Påfør DNA væsken på eiendeler som projektorer, nettbrett, skrivere, datamaskiner, laptop, mobil telefoner, verktøy, og annet verdifullt utstyr, klistre på medfølgende oblater på gjenstandene, sett vindus klistremerkene synlig i vinduet og sett opp skilter som forteller de kriminelle at du er fullt beskyttet!
Til slutt kan du registrere dine merkede eiendeler i vår Politiet og Forsikring godkjente «Secure Asset Register» slik at hvis uhellet er ute og dine eiendeler blir stjålet, kan Politi fra hele verden søke i databasen og gjenforene deg med dine eiendeler.

SelectaDNA nærings pakke 100 merkinger inneholder:

  • 1 x 50 ml flaske unik SelectaDNA
  • 5 x applikator for påsmøring av væsken
  • 100 x advarsler oblater for eiendeler
  • 2 x vindu klistremerker
  • 2 x dørmerker
  • 1 x utendørs varselskilt (oransje 21x29cm)
  • 1 x bruksanvisningen
  • Tilgang til Secure Asset Register
     

Brukerveiledning:

Trinn 1 - Merk dine eiendeler med SelectaDNA
Trinn 2 - Fest advarsel oblater på alle merkede eiendeler
Trinn 3 – Sett på vindus klistremerker foran og bak eiendom / vinduer på kjøretøy
Trinn 4 - Registrer ditt kit online på https://www.selectadna.no/registrering

For mer informasjon besøk vår Selectadna.no

Det er foreløpig ingen kommentarer for dette produktet

Bli den første til å legge inn en anmeldelse