SelectaDNA Innbrudd og ransspray-komplett pakke

SelectaDNA innbrudd og ransspray er den optimale løsningen for å hindre kriminelle i begå innbrudd eller ran. Kan benyttes bl.a. i banker, bensinstasjoner, kiosker, gullsmeder, urmakere etc.

Merke: SelectaDNA

Tilgjengelighet:

SKU: 50702

For et tilbud eller for å diskutere behov: +46 10 209 05 20 eller [email protected]

Detaljer

Relaterte sider

Utendørs skilt for hus, hytte og garasje

SelectaDNA Utendørs skilt for hus, hytte og garasje

17 x 13 cm utendørs advarsel skilt med reflekterende belegg som gir ekstra oppmerksomhet. Ferdig uthullet for festing med skruer. NB! kan ikke bestilles uten å ha kjøpt et av våre merke produkter.

Utendørs skilt

SelectaDNA Utendørs skilt

60c42cm skilt for borettslag, boligområder, veiskilt, båthavner m.m. NB! kan ikke bestilles uten å ha kjøpt minimum 10 merkekit for bolig eller ved kjøp av næringskit

Ekstra sikringsoblater

SelectaDNA Ekstra sikringsoblater

Ekstra sikringsmerker for å merke din bolig. Den forebyggende effekten av å merke din bolig på vinduer, dører og postkasse er stor. Innbruddstyver holder seg langt unna boliger og hytter som er sikret med SelectaDNA. NB! kan ikke bestilles uten å ha kjøpt et av våre merke produkter.

SelectaDNA Control Box (2-Head)

SelectaDNA SelectaDNA Control Box (2-Head)

Controls & operates up to 2 SelectaDNA spray heads

SelectaDNA trace Spray Aerosol (150ml)

SelectaDNA SelectaDNA trace Spray Aerosol (150ml)

150ml spray flaske med SelectaDNA væske til bruk på kabler, kobber, bly, andre metaller, stillaser, maskiner, båter, båtmotorer, og mye mer. Ekstremt slitesterk og tåler all slags vær og forhold. Flasken inneholder 30 000 mikrodots og en væske med UV spor som gjør at kabel og annet kan spores tilbake ved hjelp av UV lys og mikroskop.