Som bruker av selectadna.no nettstedet, samtykker du til vår bruk av: url som beskrevet i vår 'cookie policy'

Politiet

Opplæring

Vi utfører regelmessige opplæring av Norske politistyrker for å sikre at de vet hvordan de skal finne spor av SelectaDNA, og hvordan å ta prøver som skal analyseres. Politidistriktene i Asker & Bærum, Vestfold, Telemark, Søndre og Nordre buskerud er utstyrt med UV-lykter og mikroskop for å kunne identifisere DNA merkede eiendeler.

Vi tilbyr også opplæring for alle som er ansvarlige for distribusjon av SelectaDNA kits til forbrukerne, slik at de kan forklare hvordan produktet fungerer og hvordan du bruker den.

Vi har gitt noen generelle råd om hvordan du kan beskytte din eiendom og eiendeler nedenfor. Vi håper du vil finne dette nyttig. Les mer her

Eiendels merking

Formålet med forebyggingsarbeidet er å gjøre det mindre attraktivt for potensielle tyver, som vet at hvis de er i besittelse av en DNA merket eiendel ved pågripelse av politiet, kan de umiddelbart bli knyttet til et gjerningssted og en kriminell handling.
Videre vil en merket eiendelen bli vanskeligere å selge videre.

Selvfølgelig er det også en stor mulighet å få tilbake sine eiendeler. Ting som smykker og gaver kan aldri bli erstattet uansett hvor mye forsikrings penger du får, så det er langt bedre å forhindre at et tyveri eller innbrudd skjer i første omgang.
.
Ta bilde og registrer eiendelene dine.

Anbefales for avstemming og forfølgelse av et eventuelt innbrudd/tyveri. Ta bilde av merket eiendel for å kunne dokumentere på en best mulig måte.
Hvis du kjøper et SelectaDNA kit, kan brukeren ha et register på SelectaDNA databasen uten noen ekstra kostnad.


 

 

Relaterte produkter

Home kit-50 merkinger

Home kit-50 merkinger

SelectaDNA merke kit med opptil 50 merkinger er designet for hjem, hytte og for små bedrifter. DNA væsken kan påføres de fleste typer materiale og eiendeler.