Som bruker av selectadna.no nettstedet, samtykker du til vår bruk av: url som beskrevet i vår 'cookie policy'

Om oss

Selecta Security Systems
Selectamark Security Systems har vært en frontfigur innen merke teknologi siden 1985. Siden da har Selectamark hjulpet huseiere, bedrifter, kommuner og skoler med å beskytte sine eiendommer, med merking av over 30 millioner verdifulle eiendeler. Selskapet har hovedkontor i Kent, i utkanten av London, og betjener sine kunder både direkte og gjennom et voksende nettverk av forhandlere. 


Global rekkevidde
SelectaDNA er patentert og distribuert over hele verden, og vi har nå et nettverk av distributører som selger SelectaDNA i 48 land.
Bruken av SelectaDNA i kampen mot innbrudd og med en nedgang på opptil 85% i Storbritania, har gjort at Politiet i andre land som Norge, Nederland, Sverige og New Zealand, har tatt i bruk DNA merking for reduksjon av tyveri, innbrudd og ran.

Politiet i Norge har et pågående prosjekt sammen med NSR, FNO, og Tryg Forsikring  i Vestfold. Det er 5 Politidistrikter som er med i prosjektet og flere distrikter vil komme fortløpende.

Politiet i de enkelte landene vil bli opplært med påvisning og identifisering av SelectaDNA, noe som gjør at du kan være trygg på at hvis en merket eiendel blir stjålet og tatt med til et annet land, er det fortsatt en mulighet for at din eiendel kan knyttes tilbake til deg i tilfelle den blir gjenfunnet. SelectaDNA Databasen er tilgjengelig globalt for å hjelpe utenlandske politistyrker med å finne ut hvilket innbrudd eller tyveri eiendelen stammer fra. Loven om databeskyttelse gjør at ingen personlig data blir overlevert til andre enn Politimyndighetene i det landet hvor eiendelene stammer fra.

Anbefalt av Forsikringsselskaper
Hvert år koster tyveri og innbrudd forsikringsselskapene flere hundre millioner kroner i Norge. DNA merking er en enkel, rimelig og svært effektiv tyverisikring. DNA merkede eiendommer er av liten interesse for tyver som vet at DNA knytter dem til forbrytelsene de begår, og det er nesten umulig å selge eiendelene videre. SelectaDNA er ideell for bruk på noen verdifulle eiendeler eller utstyr som for eksempel bærbare datamaskiner, kjøretøyer, maskiner, verktøy, håndverket, smykker, porselen, instrumenter, sykler, ski utstyr og mye mer.

Flere forsikringsselskaper i Norge anbefaler SelectaDNA til sine forsikringstakere. Tryg forsikring i Norge gjør nå det samme som Tryg i Danmark som har hatt en stor suksess med produktet.