Som bruker av selectadna.no nettstedet, samtykker du til vår bruk av: url som beskrevet i vår 'cookie policy'

Kvalitet, miljø og informasjonssikkerhet

Kvalitet, miljø og informasjonssikkerhet

 

Selectamark Security Services merking og sikkerhetsprodukter til å identifisere kjøretøyer, sykler, campingvogner, båter, verktøy, kontorutstyr og alle typer verdi gjenstander. Vi er anbefalt av forsikringsselskaper, sikkerhets konsulenter og arbeider med Politi som et kriminalitetsforebyggende tiltak.
Alle ansatte i vårt selskap er forpliktet til kravene i NS EN ISO 9001: 2008, LPS 1224, ISO 14001: 2004 og ISO 27001: 2005, og alle våre ansatte er opplært og gjort oppmerksom på sitt ansvar for gjennomføringen av kvalitet, miljø og informasjonssikkerhet.
Vi har en forpliktelse til å svare raskt på alle salgs henvendelser og forespørsler fra kundene være, for å sikre at disse blir behandlet på en profesjonell måte.
Vi har en forpliktelse til å oppnå kontinuerlig forbedring i alle faser av vår virksomhet og forebygging av forurensning. Vi setter mål i å overvåke og måle oss selv regelmessig gjennom hensiktsmessige vurderingsprosesser for å sikre at vi oppnår dette.
Vi forstår og er i samsvar med aktuelle juridiske, regulatoriske og andre krav som gjelder for vår bransje, våre kunder og våre kontrakts krav, inkludert eiendelen registrering service.
Vi skal evaluere våre sikkerhetsrisikoer ved bruk av en egnet metode for vurdering og ta de nødvendige skritt for å redusere denne risikoen til et passende nivå.
Vi oppfordrer at alle forebyggende tiltak blir hensyntatt av alle ansatte i selskapet.
Innholdet i disse retningslinjene skal meddeles alle personer som arbeider for eller på vegne av selskapet og dets forståelse, bekreftet under revisjon. Det vil bli gjort tilgjengelig for allmennheten på forespørsel.