Som bruker av selectadna.no nettstedet, samtykker du til vår bruk av: url som beskrevet i vår 'cookie policy'

Konseptet

SelectaDNA produktspekter består av en rekke løsninger som inneholder en unik DNA-kode som kan brukes som unik merking og kan spore både eiendeler og kriminelle.

Konseptet

Hver DNA-kode som brukes i SelectaDNA sine produkter er helt unike, slik at hver merking fra kit og spray vi leverer har en egen rettsmedisinske signatur.

SelectaDNA produktene inneholder virkelige DNA, men er referert til som "syntetisk" for å skille den fra menneskelige DNA. SelectaDNA er ganske enkelt en serie av unike kombinasjoner av A (adenin), C (cytosin), G (Guanin) og T (Tymin). Det syntetiske DNA som brukes i SelectaDNA er kortkjedet, noe som gjør den langt mer robust enn det menneskelige DNA.

Detaljene i koden blir så registrert i SelectaDNA sin globale database www.secureassetregister.com, som er godkjent av både politi og forsikring, slik at når en DNA kode blir funnet på en eiendel eller person kan denne identifiseres tilbake til en bestemt eier eller sted.

SelectaDNA væsken kan tydes av et molekylærgenetisk laboratorium som har blitt levert med et SelectaDNA reagensrør sett, designet for å oppdage og analysere SelectaDNA prøver.