Som bruker av selectadna.no nettstedet, samtykker du til vår bruk av: url som beskrevet i vår 'cookie policy'

Historie

Selectamark Security Systems
Selectamark Security Systems plc ble etablert i 1971 og er en internasjonalt leverandør av eiendelen og eiendoms merking, og sin globale registrerings database.

Selskapet samarbeider med politiet både i Storbritannia og internasjonalt, ved å tilby sikkerhetsprodukter, tjenester og rådgivning for kriminalitetsforebygging.

Selskapet opererer i følgende bransjer:

• SelectaDNA - verdensledende innen rettsmedisinske merking med et patentert syntetisk DNA produktportefølje;
• SelectaMARK - veletablerte kjemisk etsing løsninger som bidrar til å beskytte boliger, bedrifter, offentlige etater og utdanningsinstitusjoner fra tyveri og innbrudd;
• SelectaLABEL - en av Storbritannias ledende leverandører av sikkerhets oblater.
• BikeRegister - Storbritannias National Cycle Database.

SelectaDNA ble utviklet i 2004 som et alternativ til merking av eiendom. Med implementering av den nyeste DNA-teknologien, har SelectaDNA blitt internasjonalt anerkjent for sin rettsmedisinske løsning. Over 93% av Storbritannias politistyrker bruker SelectaDNA til å avverge kriminalitet og redusere innbrudd og tyverier.

Selskapet er sertifisert i henhold til ISO 9001: 2008, det internasjonalt anerkjente kvalitetsstyringssystemet, og dets produkter og tjenester leveres til de høyeste kvalitetskrav for å også oppfylle kravene fastsatt av The Loss Prevention Certificate Board ("LPCB"), Thatcham QA og ACPO KPI er Secured by Design.

Selectamark er forpliktet til å levere en registreringsdatabase i verdensklasse for registrering av eiendeler, på tvers av en rekke bransjer, fra kritisk infrastruktur til sykler. I denne sammenheng må selskapet inneha den aller nyeste LPS1224: Issue3 for Secure Asset Registrene. Selskapet er også sertifisert etter ISO 27001:


Selskapet er også forpliktet til å være miljøbevisste og som et resultat følger systemene er foreskrevet i ISO 14001: 2004 og vi forsøker å minimere påvirkningen av miljøet der det er mulig.

Selskapet er medlem av den britiske Security Industry Association ("BSIA"), Banknote Watch og Aerospace, Defence and Security handel kroppen ("ADS") og tar en aktiv rolle i en rekke av sine komiteer.